film die een snelle stop maakt

Hoewel het een tentpole-film is, werd de productiekost van 7 miljard won, wat niet weinig is, vrijgegeven. Ik denk dat de release van een soort test is voor de huidige Koreaanse filmmarkt. Omdat Hollywood-kaskrakers de een na de ander worden uitgebracht, zelfs als het onmogelijk is om hetzelfde publiek te mobiliseren als voorheen, kwamen er werken uit die 1 tot 2 miljoen kijkers trokken. Als gevolg hiervan ligt het break-evenpunt tussen 1,5 miljoen en 1,7 miljoen .. Het is alsof je naar <#Alive> kijkt, dat afgelopen zomer vlak voor het hoogseizoen werd uitgebracht. toonde zelfs zijn potentieel door de eerste plaats te winnen aan de kassa in het eerste weekend van de release. Ik denk dat er een deel in de film moet zijn geweest dat voldoet aan de verwachtingen van het publiek, evenals het genre en het materiaal dat hen aanspreekt. Als je echter diep in de binnenkant kijkt, zul je ontdekken dat het net zoveel gebreken heeft als of meer dan de charme van de film, wat spijt oproept.

Beperking van het verzenden is in lijn met thrillerfilms die de hoofdpersoon beperken op basis van beperkte ruimte en omstandigheden, zoals The Terror Live en Phone Booth. De eenvoudige instelling van een bom die in een auto is geïnstalleerd, druk van een onbekende persoon en enkele beperkingen creëren opzettelijk een ongemakkelijke situatie, wat de spanning verhoogt. In het bijzonder het gezelschap van Hye-in [Lee Jae-in], een dochter die een hekel heeft aan haar vader Sung-gyu [Jo Woo-jin], die toegewijd is aan haar werk, en Min-jun [Kim Tae- yul], die te jong is om te weten waar hij heen moet, is een grote beperking voor de hoofdpersoon en maakt de situatie nog gespannener.

Voor de eerste explosie, als er spanning wordt gecreëerd door de authenticiteit van de bom en de reacties van anderen die het niet geloven, begint de film na de eerste explosie serieus te draaien en stijgt de spanning van de film. Het is moeilijk om in detail te schrijven vanwege spoilers, p2p순위 maar aangezien de dreiging zich materialiseert door de eerste explosie en bepaalde veranderingen plaatsvinden in Sungkyu en zijn gezelschap, geeft de film de hoofdpersoon een reden om snel te handelen. De spanning van de film wordt verhoogd door de tijdsdruk van het niet weten wanneer en hoe het zal eindigen, en het draagt bij aan het plezier van de film door situaties te regisseren die passen bij de verhoogde spanning, zoals een achtervolging rond Busan en een overschrijving waarbij zijn vrouw Yeon-su [Kim Ji-ho].

Als je alleen naar de eerste 50% van de verzendlimiet kijkt, wil ik je een voldoende geven. Het probleem komt daarna. Nadat de achtervolging voorbij is, beginnen de onderhandelingen en reacties serieus voor Haeundae Beach, maar het tempo van de film stopt even snel als de stilstaande auto van Sunggyu. Uit dit deel worden de reden waarom Sunggyu het doelwit werd en het proces om de zaak op te lossen gedetailleerd, maar het geeft niet de rechtvaardiging of spanning zoals getoond in de eerste helft. De plotselinge actie van Hyein, de nadering van de crimineel, de manier waarop de politie reageerde op de belegering en de manier waarop ze daarna op de bom reageerden, wekten de indruk dat het heel gemakkelijk was getekend in vergelijking met de vorige afbeelding van terrorisme, en de manier om de specifieke reden uit te leggen voor het incident het is zeer beschrijvend en lijkt overdreven worden geobsedeerd door het bericht. Met name de boodschap van de film komt onnatuurlijker door het gebrek aan rechtvaardiging in het proces van het oplossen van de zaak in de tweede helft.

De verzendbeperking slaagde erin de aandacht te trekken door een interessant fenomeen te presenteren, maar kon achteraf geen redelijke verklaring voor het fenomeen geven. Het acteerwerk van acteur Jo Woo-jin, die gedurende het hele stuk verscheen en het gevoel van onderdompeling verhoogde, ondersteunt de algehele film, maar het verhaal zelf voelt teleurstellend, dus deze voordelen vervagen ook. Het uiterlijk van een interessante genrefilm werd aan het begin van de film gepresenteerd en terwijl ik naar de film keek, keek ik uit naar het volgende verhaal, dus ik denk dat de teleurstelling die wordt veroorzaakt door de tekortkomingen van de film groter wordt.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다