Het breken van een offensief gaat door zonder de voorste en de volgende te verbergen.

Charlotte won de wedstrijd voor Milwaukee, waar de spelers van de hoofdvoetballer de grote finales hadden.

Charlotte Honets won de wedstrijd op 10 oktober (hierna “Korea Time” genoemd) tegen de Milwaukee Bucks in het reguliere seizoen 2020-2021, gehouden op het Milwaukee Pycerve Forum, 127-119.

Charlotte was een worstelende 26 punten en 7 rebounds met vier assists, waaronder drie punten en vier; Terry Rozier en Devonte Graham, die samen 20 punten scoorden, kijkend naar de kracht in de aanval.

Milwaukee scoorde 24 punten en 6 rebounds, waaronder 3 punten en 4 punten, maar Janice Adetoquenbo (knie) en Chris Middleton (knie) waren allemaal vastgelopen en vijf hoofdspelers tot Zru Halladei (knie), Dante Divinchenzo (knal) en Brooke Lopez (here) werden op hun knieën geplaatst.

Charlotte leidde de eerste kwartier door opeenvolgende scores van de eerste-run-spelers, de eerste van de eerste en de volgende, P.J. Washington en Brad Wanamaker, die hun prestatie op de score zetten. Nadat ze het hele kwartaal niet hadden gehaald, eindigde Charlotte het eerste kwartier met een voorsprong van 32-27.

In het tweede kwartaal nam Charlotte een voorsprong van twee cijfers met drie punten van McDaniels en een onder het doelpunt van Cody Zeller, die vervolgens een verre weg afsloot met drie punten van Bridges en een dunk van McDaniels. Milwaukee verkleinde de score toen de buitenste paal een beetje levend werd, maar Charlotte, die de sfeer terugbracht naar de driepuntige twee kamers van Graham in het tweede kwartaal, eindigde de eerste helft met 66-55.

Het offensief van Charlotte ging door, waarbij ze constant de verdediging van de tegenstander lastigvielen door te scoren zonder de buitenkant te bedekken, en Milwaukee had een grote prestatie omdat alle spelers van de hoofdspelers weg waren. Halverwege het vierde kwartaal, Bridges en Washington, samen met drie drie slagen, werd Charlotte, die al vroeg de winnaar was, de winnaar van Garbage Time.

Denver 스포츠중계 versloeg San Antonio.

Denver Nuggets won de wedstrijd op 10 oktober (hierna “Korea Time”) tegen de San Antonio Spurs in het reguliere seizoen 2020-2021 NBA in de Denver Bowl Arena, 121-119.

Nikola Yokichi leidde de acht opeenvolgende overwinningen van het team in een drievoudige dubbel met 26 punten en 13 rebounds en 14 assists. Michael Porter Jr. en Monte Morris kijken naar de kracht met respectievelijk 22 en 21 punten.

San Antonio verloor in vijf opeenvolgende verliezen, hoewel Dorma Druzan 24 punten en 12 assists had en Derek White 25 punten en 3 assists had.

In het eerste kwartaal vertrok Denver met een aangename start van de buitenboorden van Yokichi en Aaron Gordon, die Druzanne’s aanval leidde en tegenaanviel. Denver, die gefocust was, was P.J. Het tempo werd verhoogd met drie punten voor Dozier en Morris; Denver, die de score toestond tot Paul Mill, eindigde het eerste kwart met 36-26.

Toen het tweede kwartaal begon, opende Denver de kloof met Will Barton’s opeenvolgende score, gevolgd door Pacundo Campacho en Porter, die San Antonio, die werd gesleept, het centrum van Druzanne hield. Denver eindigde de eerste helft met 61-50.

Begin het derde kwartaal zette San Antonio de achtervolging voor Dizonte Murray, die in een oogwenk de scores met drie punten van White en Rudy Gay afnam. Na een punt achtervolging veranderde Denver de stemming met een score van Porter en Yokichi, die vervolgens het initiatief terugbrachten, met Morris die fel was en de nieuwe wind had, Denver eindigde het derde kwartaal met 96-83.

Maar in het vierde kwartaal, met de scoreverdeling die San Antonio had gekozen, volgde hij het onder zijn kin, en toen hij schudde, herstelde Denver het tempo met drie punten van Barton, de kloof tussen Morris en de buitenste batterijen tot 11 punten.San Antonio, die de kleur had, zette White op en redde de hoop.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다