Företags PR vi kan hjälpa till

Du startade ett företag för att hjälpa kvinnor i Guatemala och Indonesien, men företagets identitet och målgrupp är inte tydliga, och även om du driver olika SNS under gränsen för ett personföretag är PR-hantering med ett företagskonto inte bra . Vi föreslår att skapa en identitet som ett heminredningsföretag och dela nya produkter och berättelser som endast Lydias vävstol har i form av en vlog. (Föreslår en PR-strategi för det sociala företaget “Ludia’s Loom”) ”

Högskolestudenter med inriktning på mediekommunikation har som mål att hjälpa företag i den sociala ekonomin i provinsen som har svårigheter med PR. Klockan 16 den 8 hölls ”Hanma PR Mate” i Creation Hall of Kyungnam University i Changwon-si, den 16: e PR-presentationen för lokala företag och ideella organisationer 2021.

Den här dagen delades ut 10 grupper för tio sociala företag i provinsen, inklusive Miryang Coffee Will, Forest Education Social Cooperative, Lydia’s Loom, Padia, Nutri Industry, Waro, Jeongdong Ranch, Fair Travel Tongyeong Tour, Nature Fairy Tale och Park ha Hyanggi Cooperative. Föreslagna lösningar med anknytning till publicitet och branding. Eftersom de var intresserade av studenternas PR-förslag, deltog också tjänstemän från Jobb- och sysselsättningsekonomiska avdelningen i Miryang City Hall och tjänstemän från Korea Tourism Organization (KTO).

De deltagande studenterna gick igenom tillräckliga intervjuer med de företag de hade ansvaret för i förväg och föreslog PR-strategier för företagen baserat på noggranna marknads- och fallstudier. Vi hanterade målsättningen av företagsidentitet och PR, PR-planer med SNS, konstruktion av varumärkeskarakter och kundhantering.

Clay-Jo, ansvarig för det sociala företaget Miryang Coffee Will, tog personligen med och marknadsförde kaffes tepåseprodukter, SSS, som var ansvarig för 구글상위작업 PR för naturens sagor, skapade och presenterade företagets varumärkeskaraktär och Yoon Seul-jo , som förberett för Park Ha-Hyanggi Cooperative, producerades. En PR affisch presenterades. Ontact Group, som är ansvarig för Waro Salad, tillkännagav en evenemangsplan som heter ”Gå den hälsosamma Warot-vägen med dina föräldrar genom att rikta 2030-generationen, som är intresserade av sallader, som ett sätt att locka 4050-generationen.

De deltagande studenterna svarade att det var en bra upplevelse att kunna presentera en marknadsföringsstrategi för ett socialekonomiskt företag i provinsen direkt.

Gwangheon Kim, en student från Group KUZ, som förberedde Lydias vävstol PR-strategi, sade: “Eftersom innehållet i den tidigare forskningen och den icke-ansikte mot ansikte intervjun med den faktiska representanten var annorlunda, var vi tvungna att förbereda en ny PR strategi och presentationsmaterial, och vi var tvungna att förbereda en effektiv strategi för att gälla för den aktuella marknaden. Även om processen att planera projektet var svårt, sade han att det var en möjlighet att göra verkliga företags PR, och det var ett bra tillfälle att växa genom att arbeta med ett projekt med teammedlemmar.

Tillfredsställelsen för de företag som fick konsultationen var också hög. Mi-hyang Kim, VD för Miryang Coffee Will, sade: ”Jag har fått olika professionella konsulter när jag driver ett företag, men det var lika bra konsultation som det.” “Jag tror dock att det blir bättre resultat om innehållet levereras i en aktiv och djärv ton som övertygar kunder.”, säger

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다